Piroska Ház

Egerszalók hőforrás közelében lévő családi házban 2-3 ágyas szobák kiadók
Piroska Ház adatai:
cím:
Piroska Ház
3394   Egerszalók
Dolgozó út 7.
telefon:
36/474-123, 30/3386-838
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
Leírás
Várja Önt Egerszalók és az észak-magyarországi régió minden látnivalója! Ez a vidék tökéletesen alkalmas arra, hogy az ember kiszakadjon a szürke hétköznapokból, elmeneküljön a város zajától és feltöltődjön az egész éves megfeszített tempójú munka közben. A régióban nem csupán a szebbnél-szebb hegyek és dombok várják Önt, de a helyiek által készített borkülönlegességek is, melyet nem minden nap kóstolhat meg az ember.

Itt épült a Piroska Ház, amely nevéhez méltóan egy vadregényes, fákkal övezett területen helyezkedik el. Egész évben nyitva állunk vendégeink előtt és összkomfortos szobáinkkal próbáljuk minél kényelmesebbé tenni az Ön és családja pihenését. A szobákban jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, zuhanyzó, kád, WC és televízió található. A szállás kialakításakor a mozgássérültekre is gondoltunk, így mindenki jól  érezheti magát nálunk.

A kertben zöld övezet és egy kerti grill várja a vendégeket, így minden adott egy kellemes sütéshez-főzéshez. Ne maradjon otthon, várja Önt a Piroska Ház!
Piroska Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, mikro, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, síelés, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, emlékmű, posta, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com