Patakpart Vendégház

Patakpart Vendégház (1)
Patakpart Vendégház adatai:
cím:
Patakpart Vendégház
3394   Egerszalók
Béke u. 12.
telefon:
36/474-431, 30/607-8532
fax:
36/789-611
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
Leírás
A Patakpart Vendégház személyzete egész évben várja Önt és kedves családját, barátait az Egerszalók szívében található szálláshelyén! A környék híres finom borairól, csodálatos természeti kincseiről és tiszta levegőjéről, amely csendes, madárcsicsergéstől hangos környezettel párosul. Kell ennél több egy szürke, nagyvárosi környezetben töltött időszak után?

A vendégház szobái összkomfortosak és tökéletesen felszereltek. Konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, zuhanyzóval, fürdőkáddal, mosógéppel, TV-vel és rádióval várjuk vendégeinket. A szállás önellátó, az épülethez pedig egy zárt parkoló, egy buszparkoló és egy szép kert is tartozik. A kertben természetesen sütési és főzési lehetőségek biztosítottak, így a kerti parti rendezésének semmi akadálya.

Ha egy igazán jó szállásra vágyik és szeretné a szabadnapjait kellemes körülmények között töltenie, akkor ne keresgéljen tovább, legyen a Patakpart Vendéház vendége!
Patakpart Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, posta, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com