Nyírfa Apartman

Nyírfa Apartman (1) Nyírfa Apartman (2) Nyírfa Apartman (3) Nyírfa Apartman (4) Nyírfa Apartman (5) Nyírfa Apartman (6) Nyírfa Apartman (7)
Nyírfa Apartman adatai:
cím:
Nyírfa Apartman
3300   Eger
Cecey Éva u. 43.
telefon:
36/310-231, 06-30/856 3161
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
1 apartman
férőhely:
3(+1)
ár / fő:
6000 - 7000 HUF

Leírás
Eger egy csodálatos település ahol az ember nem csak a finom borokat kóstolhatja meg, de elmerülhet a természet szépségeiben és megismerheti a magyar történelem egyik legizgalmasabb korszakát. A Nyírfa Apartman az Egri vár közelében található, a város  kertvárosi övezetében, ahol a csendé és a nyugalomé a főszerep.

Egész évben várjuk kedves vendégeinket összkomfortos szobáinkkal, olcsó, megfizethető áron. A szállás méretéből adódóan elsősorban családok és kisebb baráti társaságok részére a legideálisabb. Az épület fel van szerelve egy igényes konyhával, hűtőszekrénnyel, mikrohullámú sütővel, tűzhellyel, fürdőszobával, WC-vel és televízióval.

A belső udvarban zárt parkoló található, illetve egy kert, ahol az udvari tűzhelynek köszönhetően bográcsozásra és szalonnasütésre is lehetőség nyílik. Állatbarátoknak sem kell aggódniuk, hiszen kutya és macska egyaránt bevihető az épületbe. Foglalja le szállását idejében és legyen a vendégünk ezen a fantasztikus helyen!
Nyírfa Apartman paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, német

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: zárt parkoló, kert, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, gyorsétterem, lovaglás, strand, gyógyfürdő, uszoda, múzeum, vár, színház


Booking.com