Napfény Apartmanház

Napfény Apartmanház (1) Napfény Apartmanház (2) Napfény Apartmanház (3) Napfény Apartmanház (4) Napfény Apartmanház (5) Napfény Apartmanház (6) Napfény Apartmanház (7) Napfény Apartmanház (8) Napfény Apartmanház (9) Napfény Apartmanház (10) Napfény Apartmanház (11)
Napfény Apartmanház adatai:
cím:
Napfény Apartmanház
3300   Eger
Csokonai u. 17
telefon:
36/315-746, 20/481-8106
fax:
36/315-746
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, apartmanház
férőhely:
7 szoba (16 ágy)
tájékoztató árak:
3000-3200 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 380 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Jöjjön el Eger csodálatos városába, kóstolja meg a régió finomabbnál-finomabb borait és legyen a vendégünk az egész évben nyitva tartó Napfény Apartmanházban, ahol minden az Ön kényelmét és kellemes időtöltését szolgálja! Az épület a város zöldövezeti régiójában, a Károlyvárosban található hajdúhegyi részen helyezkedik el. Innen könnyedén megközelíthető a Szépasszony-völgy és Eger történelmi belvárosa.

A szálláshoz igényesen kialakított fedett teraszok tartoznak, amelyek nyáron hangulatos esti programokat tesznek lehetővé. Szintén a kerti parti kelléke az udvaron található főzőhely és szalonnasütő hely. 1 és 2 szobás apartmanjainkban kábel TV, igényes fürdőszoba, konyha és az étkezéshez szükséges minden kellék megtalálható.

Aki kisgyermekkel érkezik, annak rendelkezésére áll a homokozó, a játszótér és a hinta. Ne maradjon otthon idén nyáron, várja Önt Eger csodálatos városa!
Napfény Apartmanház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: mikro

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com