Makó Vendégház

Makó Vendégház (1) Makó Vendégház (2) Makó Vendégház (3) Makó Vendégház (4) Makó Vendégház (5) Makó Vendégház (6) Makó Vendégház (7) Makó Vendégház (8) Makó Vendégház (9) Makó Vendégház (10) Makó Vendégház (11)
Makó Vendégház adatai:
cím:
Makó Vendégház
3300   Eger
Agyagos u. 16/A.
telefon:
00 36 36 315-240
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
férőhely:
7 szoba (16 ágy)
tájékoztató árak:
3000-6500 HUF / fő ellátás nélkül
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
A Makó Vendégház Egerben található, a belvárosi övethez közel, csodálatos kertvárosi részen. A telek körpanorámával rendelkezik és 7 darab fürdőszobával ellátott szobával várja kedves vendégeit az év bármely napján. A vendégház ezen kívül nagyobb főzőkonyhával, étkezővel és társalgóval is rendelkezik, ahol akár 16 vendég befogadása is lehetséges.

A kertben gyümölcsfák, szőlőültetvény és egy nagy zöldterület található, de természetesen a tágas parkoló is nyitva áll vendégeink előtt.

Vendégeinknek lehetőségük van megismerkedni a környék nevezetességeivel, a Mátra és a Bükk-hegységek csodálatos látnivalóival, a cseppkőbarlangokkal és a turista útvonalakkal. Ne habozzon, éljen Ön is ezzel a lehetőséggel!
Makó Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, orosz

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, &balkon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, kert, udvari tűzhely, társalgó, grillezési lehetőség, napozó ágy, kerti bútor

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, vár, emlékmű, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com