Hotel Senator Ház

Hotel Senator Ház (1) Hotel Senator Ház (2) Hotel Senator Ház (3) Hotel Senator Ház (4)
Hotel Senator Ház adatai:
cím:
Hotel Senator Ház
3300   Eger
Dobó tér 11.
telefon:
36/320-466
fax:
36/411-711
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel ***

Leírás
Jöjjön és látogasson el Egerbe, ahol szívesen várjuk vendégeinket egy a Hotel Senator Házban töltött kellemes éjszakára! Ismerje meg ezt a csodálatos vidéket és kóstolja meg Eger fantasztikus borait, amelyek garantáltan ízleni fognak Önnek!

Szobáinkat minden létező kényelmi elemmel felszereltük, mellyel leendő és jövőbeli vendégeinket szeretnénk magunkhoz vonzani. Minibárral, WC-vel, zuhanyzóval, TV-vel, rádióval és telefonnal várjuk az ide látogatokat, de az sem elhanyagolható tényező, hogy minden szoba légkondicionált és kellemes búvóhelyként szolgál a nyári melegben.

Ezen kívül érdemes megemlíteni a környék nevezetességeit, melyekből számtalan akad Egerben és a környező régióban. Látogassa meg a híres Eger várát, szippantsa magába a történelem egy szeletét és legyen a vendégünk a Hotel Senator Házban!

Hotel Senator Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, reggeli, parkoló, étterem, büfé, kutya/macska bevihető, széf

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, vadászat, erdő/park, strand, gyógyfürdő, szolárium, szauna, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com