Burg Vendégház

Burg Vendégház (1) Burg Vendégház (2) Burg Vendégház (3) Burg Vendégház (4) Burg Vendégház (5)
Burg Vendégház adatai:
cím:
Burg Vendégház
3300   Eger
Nagy-Eged út 11.
telefon:
36/310-991, 30/232-6516
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely, vendégház
férőhely:
6 szoba
tájékoztató árak:
3000-5000 HUF / fő ellátás nélkül
4000-6000 HUF / fő reggelivel
Az ár az IFA-t tartalmazza.

Leírás
Ha vonzza Önt Eger történelmi városa és szeretné megismerni ezt a csodálatos helyet, akkor ne késlekedjen tovább, legyen a vendégünk a Burg Vendégházban, amely egész évben nyitva áll az érdeklődők előtt! Csendes, kertvárosi környezetben helyezkedünk el, távol a város zajától.

Az épület több szintből áll. Az alsó szinten egy étkező egy nappali és egy konyha található. A hely úgy lett kialakítva, hogy mind kisebb, mind nagyobb társaságok kellemesen eltölthessenek itt néhány órát. Éppen ezért szálláshelyünk ideális helyet biztosít csapatépítő bulik és egyéb nagyszabású rendezvények szervezésére.

Az épület körül egy csodálatos kertet alakítottunk ki, amely alkalmas grillezésre, szalonnasütésre, bográcsozásra, pihenésre és napozásra. Mivel minden terasz és lakrész el van szeparálva egymástól, ezért vendégeink úgy pihenhetnek, hogy közben nem zavarják egymást. A gépkocsik és a háziállatok elhelyezése szintén nem okoz számunkra gondot. Ne legyen rest, foglalja le szállását idejében!
Burg Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, gyorsétterem, parkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, múzeum, vár, színház, mozi, posta, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com