Aranykert Vendégház

Aranykert Vendégház (1) Aranykert Vendégház (2) Aranykert Vendégház (3) Aranykert Vendégház (4) Aranykert Vendégház (5) Aranykert Vendégház (6) Aranykert Vendégház (7)
Aranykert Vendégház adatai:
cím:
Aranykert Vendégház
3300   Eger
Arany János út 12.
telefon:
30/401-7086, 30/218-7991
fax:
36/413-923
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III., vendégház

Leírás
Az Aranykert Vendégház egész évben várja kedves vendégeit néhány kellemes nap eltöltésének céljából. Szálláshelyünk Egerben található, egy csodálatos környéken, amire a csend és a nyugalom jellemző. Látogasson el erre az izgalmas helyre és ismerje meg a magyar történelem egyik legizgalmasabb fejezetét!

Maga a szállás a történelmi belvárosban, az Arany János utcában található. A Bazilika és a Színház 5 perc, míg a Dobó tér 10 perc sétára található innen. Minden szobánk légkondicionált és kényelmesen berendezett. Az épületben étkezőkonyha, biliárdasztal, bárterem és szauna is található, így az itt tartózkodás még kellemesebben telhet.

Aki autóval érkezik, annak sem kell aggódnia, hiszen a zárt parkolóban minden jármű biztonságosan elhelyezhető. Ezen felül a belső udvart a lehető legotthonosabb módon rendeztük be annak érdekében, hogy a nyári hónapok is kellemesen teljenek. Kerti partik, hatalmas séták a városban, természetjárás... ez mind-mind Önre és családjára vár!
Aranykert Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, konyha, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, szauna, kert, udvari tűzhely, biliárd

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, golf, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com