Bikavér Vendégház

Saját erdővel, ingyenes borkostolással Bikavér Vendégház (2) Bikavér Vendégház (3) Bikavér Vendégház (4) Bikavér Vendégház (5)
Bikavér Vendégház adatai:
cím:
Bikavér Vendégház
3323   Eger-Szarvaskő
Rózsa u. 33.
telefon:
36/352-052 , 20/935-2052
fax:
36/352-052
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.
férőhely:
8 szoba (16 ágy)
tájékoztató árak:
2650-2950 HUF / fő reggelivel
IFA: 250 HUF / fő / éjszaka

Leírás
A Bikavér Vendégház egyik különlegessége az, hogy saját erdőben fekszik, szobáiból csodálatos kilátás nyílik a környező vidékre. Az erdő a Bükki Nemzeti Parkban található, Egertől mindössze 6 kilométerre. A közelben 6 híres termálfürdő kapott helyet, melyek mindegyike szeretettel várja kedves vendégeit.

A levegő ezen a vidéken kristálytiszta, a csend pedig szinte kézzel fogható. 2, 3 és 4 ágyas szobákkal várjuk a pihenni vágyókat, az udvaron kerti, flekkensütési és grillezési lehetőséggel. Az épülethez egy parkoló is tartozik, ahol a gépkjárműveket biztonságosan lehet tárolni.

Extra lehetőségként gombaszedésre is lehetőség van, természetesen gombaszakértő közreműködésével, de a hegyi kerékpározás és a lovaglás szerelmeseit is szeretettel várjuk.
Bikavér Vendégház paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német, orosz

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, fedett parkoló, étterem, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, buszparkoló, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, múzeum, vár, színház, vidámpark, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com