Pincés Tanya

Pincés Tanya (1) Pincés Tanya (2)
Pincés Tanya adatai:
cím:
Pincés Tanya
4211   Ebes
Tanya 85 sz.
telefon:
52/366-548, 30/294-8794
nyitva:
május 1-október 1
szállás típusa:
falusi szálláshely, sátorozóhely, egyéb
férőhely:
10 fő
(1-10 fő/sátor)
ár / fő:
1000 - 1500 HUF

Leírás
Szereti Ön a sátorozás és a nomád élet hangulatát? Szeretne egy kicsit kimozdulni a civilizáció adta kényelemből és sátorban eltölteni néhány kellemes napot a Hajdú-Bihar megyében található Ebesen? Ha igen, akkor látogasson el a Pincés Tanyára, mely 10 fő elhelyezéséhez elegendő sátorhellyel rendelkezik, és május 1-től október 1-éig várja vendégeit ezen a csendes környéken!

Szálláshelyünk mozgássérült-barát kialakítással rendelkezik, kutyát és macskát behozhatnak vendégeink, így a kedvenceket sem kell otthon hagyniuk. Félpanziós ellátás, konyha, tűzhely, zárt parkoló, udvari tűzhely, zuhanyzó fürdőkád és WC teszi teljessé az itt töltött időt.

Tanyasi programokat is biztosítunk vendégeink számára, így kipróbálható a lovaglás, a szekerezés, megtekinthetőek néptánc műsorok, de hortobágyi slambuc készítésére és elfogyasztására is van lehetőség. Ha egy igazán hangulatos falusi pihenésre vágyik, nálunk a helye!
Pincés Tanya paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, reggeli, félpanzió, konyha, tűzhely, parkoló, zárt parkoló, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, autókölcsönzés


Booking.com