Ebesi Vendégvárók

Ebesi Vendégvárók (1) Ebesi Vendégvárók (2) Ebesi Vendégvárók (3) Ebesi Vendégvárók (4) Ebesi Vendégvárók (5) Ebesi Vendégvárók (6) Ebesi Vendégvárók (7) Ebesi Vendégvárók (8) Ebesi Vendégvárók (9)
Ebesi Vendégvárók adatai:
cím:
Ebesi Vendégvárók
4211   Ebes
Vadas u. 13.
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 3 napraforgós

Leírás
Látogasson el idén az Alföldre és ismerje meg a kisvárosok, falvak életét, az itt élő embereket és kapcsolódjon ki egy csendes, nyugodt környezetben! Ebes tökéletes helyszínt biztosít ehhez, az Ebesi Vendégvárók néven ismert szállás pedig tárt karokkal várja vendégeit az év 365 napján.

Családias vendégszeretettel, finom alföldi ételekkel és a FATOSZ által minősített, kényelmes szálláshellyel kedveskedünk az ide utazóknak. Szobáinkban minden komfortelem megtalálható, így aki hozzánk ellátogat, az garantáltan otthon érezheti itt magát. Szálláshelyeink 6-10 férőhelyesek, így nagyobb családok és baráti társaságok számára egyaránt ideális.

Csoportok elszállásolására is van itt lehetőség, egészen 50-60 főig, Számukra igény szerint küülönféle programokat is szervezünk, amelyek segítségével megismertetjük őket a helyi nevezetességekkel és szokásokkal. Ne keresgéljen tovább, legyen a mi vendégünk és töltse nálunk szabadságát!
Ebesi Vendégvárók paraméterei:


Booking.com