Béke Vendégház

Béke Vendégház (1)
Béke Vendégház adatai:
cím:
Béke Vendégház
4211   Ebes
Béke u. 4.
telefon:
52/366-038, 70/582-5027
nyitva:
május 1-október 1
szállás típusa:
falusi szálláshely 3 napraforgós, vendégház
Leírás
Ebes település Debrecentől néhány kilométerre található, így aki ezt a települést választja nyaralása, pihenése helyszínéűl, az két legyet is üthet egy csapásra. Ismerje meg Hajdú-Bihar megye székhelyét és a környező Alföldi régiót, ahol csend, nyugalom és tiszta levegő várja Önt!

Ebesen található a Béke Vendégház, amely május 1-től október 1-éig várja a pihenni vágyókat. A szobák felszerelése elégséges ahhoz, hogy az ember jól érezhesse magát nálunk. Konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, fürdőkád és televízió található szobáink mindegyikében.

Az épülethez egy külső udvar is tartozik, ahol szalonnát sütni és főzni is tökéletesen lehet, így kerti partik megrendezésére is lehetőség van. Felesleges másik szállás után néznie, nálunk mindent megtalál, amire csak szüksége lehet. Legyen a vendégünk ezen a nyáron!
Béke Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, félpanzió, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, kemping, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, autókölcsönzés


Booking.com