Attila Vendégház

Attila Vendégház (1) Attila Vendégház (2) Attila Vendégház (3) Attila Vendégház (4) Attila Vendégház (5) Attila Vendégház (6) Attila Vendégház (7) Attila Vendégház (8)
Attila Vendégház adatai:
cím:
Attila Vendégház
4211   Ebes
Gázláng u. 1.
telefon:
20/5363-025
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Töltse a nyarat az alföldi régióban, a Debrecenhez közeli Ebes településen! Itt vár Önre egy 3 napraforgós falusi szálláshely, az Attila Vendégház, mely egész évben várja vendégeit hangulatos környezetével. A szállás környéke csendes, zöld övezet. A zárt parkolóban parkolási lehetőség adott, s az épülethez egy nagy kert is tartozik. A kertben főzési és szalonnasütési lehetőségek vannak, így minden adott egy jó kis kerti partihoz.

Ezen felül a vendégeink részére egy társalgó és egy jól felszerelt konyha is rendelkezésre áll. A szállás igény szerint étkezéssel együtt is igénybe vehető, a gyermekek részére pedig külön kedvezményeket biztosítunk.

Jöjjön el hozzánk akár a főszezonban, akár a kiemelt szezonban és legyen a vendégünk!
Attila Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, TV, kert

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, tenisz, lovaglás, horgászat, csónakázás, kemping, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, posta, benzinkút, autókölcsönzés, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com