Dunakanyar Panzió és Étterem

Dunakanyar Panzió és Étterem (1) Dunakanyar Panzió és Étterem (2) Dunakanyar Panzió és Étterem (3)
Dunakanyar Panzió és Étterem adatai:
cím:
Dunakanyar Panzió és Étterem
2027   Dömös
Hősök tere 2.
telefon:
33/482-006, 30/989-8805
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.
Leírás
A Dunakanyar mindig is kedvelt célpontja volt a turistáknak. Friss levegő, csodaszép táj, hegyek és dombok minden irányban. A Duna kellemes kikapcsolódást biztosít azoknak, aki szeretnek csónakázni, horgászni vagy egyszerűen csak gyönyörködni a kanyargó folyó csodaszép látványában.

Ezen a varázslatos vidéken várja vendégeit a Dunakanyar Panzió és Étterem, amely Dömös település központjában helyezkedik el. Budapest mindössze 40 km, Esztergom pedig 16 kilométerre fekszik innen. A település egyik fő látványossága az Árpád kori "Prépostsági" rom, amely bizonyítja, hogy a település igen régi múltra tekint vissza.

A szállás természetesen minden kényelmi funkcióval el van látva. Jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, kényelmes ágyak, WC, zuhanyzó és fürdőszoba. A belső udvar alkalmas főzésre és sütésre, de akár az egész család jól érezheti itt magát. Legyen a vendégünk és ismerje meg a régió nevezetességeit!
Dunakanyar Panzió és Étterem paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, telefon, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, golf, tenisz, síelés, lovaglás, horgászat, hajózás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, múzeum, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com