Magdi Vendégház

Magdi Vendégház (1) Magdi Vendégház (2) Magdi Vendégház (3) apartman beépített terasza apartman beépített terasza fajátékok kert kút kisvasúttal Magdi Vendégház (8) Magdi Vendégház (9) szaletlik szalonnasütővel főzés Magdi Vendégház (12) konyha Konyha konyhából a terszra kilátás Magdi Vendégház (16) nagyszoba/4 férőhelyes ua. másik oldalról szükség esetén kiságyat biztosítok kisszoba / 2 férőhelyes kisszoba másik oldalról Diósjenői tó Diósjenői tó Magdi Vendégház (24) Magdi Vendégház (25) Magdi Vendégház (26)
Magdi Vendégház adatai:
cím:
Magdi Vendégház
2643   Diósjenő
Börzsönyi út 110.
telefon:
20/563-7315, 35/364-357
fax:
35/364-357
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely 4 napraforgós, vendégház

Leírás

Az apartman 4 napraforgós

Az apartman 1,5 szobás, melyből a nagyszoba 4 férőhelyes, a kisszoba 2 férőhelyes, 2-6 főig lehet igénybe venni, de kizárólag mindig 1 család vagy 1 pár részére kiadó, az apartmanban más nem tartózkodik.


Az Ön által igénybe vett apartman átlag ára:

2800 Ft /fő /éj.

Ünnepnapokon és egy éjszaka esetén felárat számítok fel, továbbá ünnepnapokon és a nyári szezonban kizárólag 3 fő, vagy afölött  tudom fogadni vendégeimet.


Kedvezmény:

Kedvezményt kettő, vagy több 0 - 14 év közötti gyermek esetén tudok biztosítani, melynek összege 2300 Ft. Amennyiben csak egy tizennégy év alatti gyermek veszi igénybe a szállást, kedvezményt nem tudok biztosítani.

A vendégház üdülési csekkel is igénybe vehető, ezt kérem, szíveskedjék előre jelezni.

Az előzetesen lefoglalt szállás az üdülés megkezdésének napján 13.00 órától foglalható el és azt az üdülés befejezésekor az utolsó nap 10.00 óráig el kell hagyni.

Idegenforgalmi adó:

A helyi adókról szóló törvény értelmében idegenforgalmi adó a vendéget terheli, amely 2008 - ban személyenként és vendégéjszakánként 300 Ft/fő. Ez nem vonatkozik a 18. életévét be nem töltött és a 70. életévét betöltött magánszemélyekre!

Szeretettel várom kedves vendégeimet, mind az újonnan érkezőket, mind a visszatérőket!


 

Honlapcím: www.magdivendeghaz.hu

 

Magdi Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, szolárium, múzeum, kastély, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya)

Booking.com