Kámor Fogadó

Kámor Fogadó (1) Kámor Fogadó (2) Kámor Fogadó (3) Kámor Fogadó (4) Kámor Fogadó (5) Kámor Fogadó (6)
Kámor Fogadó adatai:
cím:
Kámor Fogadó
2643   Diósjenő
Ady E. u. 90.
telefon:
35/364-254
fax:
35/364-354
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.

Leírás
Nincs is annál jobb, mint amikor az ember kiszakad a nagyvárosi forgatagból, maga mögött hagyja a szmogos, zajos utcákat és kiszabadul a természetbe, hogy feltöltődhessen energiával. A Börzsöny és a Felvidék erre tökéletes alkalmat kínál Önnek. Egy ősi településre, Diósjenőbe invitáljuk Önt, ahol a Kámor Fogadó és személyzete szeretettel várja vendégeit az év 365 napján!

Maga a fogadó egy 15 hektáros területen helyezkedik el, ahonnan északi irányban csodálatos kilátás nyílik a Börzsöny hegyeire. Délnyugatra helyezkedik el a híres nógrádi várrom, de bármerre is induljon az ember, minden irányban találhat érdekes látnivalót. Lovaink segítségével vendégeink bejárhatják a környéket, de a szervezett gyalogtúrán is bárki részt vehet.

A szállás szobái kényelmesek, összkomfortosak és az otthoni hangulatot idézik. Bárki, aki megfordul nálunk, kényelmesen alhat, nagyokat étkezhet és kipihenheti a hétköznapok fáradalmait. Ön se legyen rest, válasszon minket és szálljon meg ezen a csodálatos helyen!
Kámor Fogadó paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, hűtőszekrény, parkoló, étterem, TV, telefon, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó, bankártya elfogadás

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, vízpart, szauna, vár, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com