Horváth Kulcsosház

Horváth Kulcsosház (1) Horváth Kulcsosház (2) Horváth Kulcsosház (3) Horváth Kulcsosház (4) Horváth Kulcsosház (5) Horváth Kulcsosház (6) Horváth Kulcsosház (7)
Horváth Kulcsosház adatai:
cím:
Horváth Kulcsosház
2643   Diósjenő
Dózsa Gy u. 17.
telefon:
30/234-4640
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
3 apartman
4 szoba
férőhely:
13

Leírás

Horváth Kulcsosház

A Horváth Kulcsosház Észak-Közép-Magyarországon, Diósjenőn található,
egy 1912-ben épült parasztház felújítása és átalakítása után vált alkalmassá vendégfogadásra. A rendbehozatal során gondosan ügyeltünk arra, hogy a régi építészeti megoldások megmaradjanak, így az épület szinte eredetinek mondható. Megőriztük az udvaron található gémeskutat, amely most is működőképes. Az épületen belül megtartottuk a gerendás mennyezetet és a tornácot.

A Horváth Kulcsosház három apartmant foglal magába:

-az első két szobából, konyhából, fürdőszobából, férfi-női WC-ből áll. A szobákban 4-4 fő részére alakítottunk ki szálláshelyet. Ezt az apartmant elsősorban népes családoknak, baráti társaságoknak ajánljuk. Mindkét szobában színes tv található kábel tv szolgáltatással, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, edények, főzési lehetőség, stb.

-a második egy szobából, konyhából, fürdőszoba-WC-ből áll. A szobában színes tv kábel tv szolgáltatással található, a konyha teljesen felszerelt, hűtőszekrény, mikró, főzési lehetőség, stb. Ezt az apartmant kis családoknak, illetve három személy részére ajánljuk.

Ez a két apartman a hosszúparasztház első és középső részében (természetesen külön bejárattal) helyezkedik el. A hátsó részben található a közösségi szoba, melyben egy 12 személyes asztal, nagyképernyős tv kábel tv szolgáltatással, DVD lejátszó filmekkel, hűtőszekrény, olvasni való és egy nagyméretű asztali foci (csocsó) várja kedves vendégeinket.

-a harmadik apartman egy különálló épületben található, mely a régi paraszti porták elengedhetetlen tartozéka, az úgynevezett "nyári konyha" átalakítása után vált vendégfogadásra alkalmassá. Ebben egy szoba, konyha, fürdőszoba-WC található. A szobában itt is színes tv, konyha -a másik kettővel azonos módon felszerelve- található. Ez az apartman két személy pihenését biztosítja.
Mindhárom apartman gázfűtéssel van ellátva, így télen-nyáron vendégeink rendelkezésére tudunk állni.

Az apartmanok egy nagy udvaron állnak, ahol grillezési, szalonnasütési lehetőséget biztosítottunk. Az udvaron -a kerti bútorok mellett- egy fedett pihenőhely is van, mely alatt tíz-tizenöt személy kényelmesen elfér.
Az udvaron a gépkocsik elhelyezésére is van lehetőség.
Diósjenő megközelíthető Budapestről a Nyugati pályaudvarról Vác felé induló személyvonattal, Vácon azonban át kell szállni a Balassagyarmat felé közlekedő vonatra, amely megáll Diósjenőn. Személygépkocsival a 2-es vagy 2/A jelű főúton lehet eljutni.


Diósjenő a Börzsöny hegység keleti oldalán található. A természetet és a kirándulást kedvelők szép túrákat szervezhetnek a hegyek közé.
A faluhoz tartozik egy kb. 50 holdas horgásztó, ahol a horgászatot kedvelők hódolhatnak szenvedélyüknek. Található a faluban egy feszített víztükrű strand is, mely a nyári szezonban látogatható.


Reméljük, sikerült felkelteni kedves leendő és visszatérő vendégeink érdeklődését a Horváth Kulcsosház iránt és előre is kellemes pihenést, tartalmas időeltöltést kívánva várjuk szeretettel Önöket január elsejétől december harmincegyedikéig!

Horváth Attiláné

 

Horváth Kulcsosház paraméterei:


Booking.com