Stop Panzió és Eszpresszó

Stop Panzió és Eszpresszó (1)
Stop Panzió és Eszpresszó adatai:
cím:
Stop Panzió és Eszpresszó
4024   Debrecen
Batthyány u. 18.
telefon:
52/420-301, 30/490-9404
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.

Leírás
Ismeri Ön Debrecen városát? Ha még nem járt itt, feltétlenül jöjjön el Hajdú-Bihar megyeszékhelyére és ismerje meg a régió nevezetességeit! A belvárosban találhatja a város jelképét, a Nagytempomot és egy csodálatos sétálóutcát, ahol kellemes perceket tölthet el az utazó. A Nagyerdő szintén egy szép hely, ahol az élményfürdő, a csónakázó tó és a strand szolgál tökéletes kikapcsolódással.

A belvárosi övezetben, egy csendes helyen található a a Stop Panzió és Eszpresszó egészen pontosan a városközpontban. 2-3 ágyas szobákkal, fürdőszobával, TV-vel és jól felszerelt konyhával várjuk vendégeinket. A gépkocsikat lehetőség van zárt parkolóban elhelyezni, de ugyanakkor reggelizési lehetőség és mosoda is adott a nap 24 órájában.

Látogasson el honlapunkra, foglalja le szobáját még idejében és legyen a vendégünk a Stop Panzió és Eszpresszó szálláshelyen!
Stop Panzió és Eszpresszó paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, zárt parkoló, bár, telefon, pénzváltás, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, szolárium, emlékmű, színház, mozi, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com