Péterfia Panzió

Péterfia Panzió (1) Péterfia Panzió (2) Péterfia Panzió (3)
Péterfia Panzió adatai:
cím:
Péterfia Panzió
4026   Debrecen
Péterfia u. 37/b.
telefon:
52/418-246
fax:
52/423-582
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I.

Leírás
Debrecen egy csodálatos város Hajdú-Bihar megyében, ahol számtalan lehetőség van a szórakozásra és a kikapcsolódásra. A belvárosban található a Nagytempom és a Csonka templom egy gyönyörű sétálóutcával egyetemben. Emellett a Nagyerdő is vonzó célpont lehet azoknak, aki szeretik a parkokat és a csendes, természetközeli helyeket.

Itt várja Önt és családját barátaival együtt a Péterfia Panzió, ahol légkondicionált, összkomfortos szobák állnak vendégeink rendelkezésére. WC, zuhanyzó, fürdőkád, rádió és TV teszik még kellemesebbé a környezetet, de egy jól felszerelt konyhát és egy zárt parkolót is biztosítunk a hozzánk ellátogatók részére.

Ismerje meg a Cívis várost, kapcsolódjon ki egy igazán hangulatos környezetben és legyen a vendégünk a Péterfia Panzióban!
Péterfia Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, légkondicionált

Szállás szolgáltatásai: reggeli, konyha, hűtőszekrény, zárt parkoló

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút


Booking.com