Bajcsy 20 Panzió

Bajcsy 20 Panzió adatai:
cím:
Bajcsy 20 Panzió
4025   Debrecen
Bajcsy Zs. u. 20.
telefon:
52/343-321
fax:
52/322-355
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.
Leírás
Debrecenben számtalan szórakozási és pihenési lehetőség adott, attól függetlenül, az ember mikor látogat el ebbe a Hajdú-Bihar megyében található városba. A belvárosi sétálóutca tökéletes helyszín egy kellemes barangolásra, a Nagyerdő fái között lévő kanyargós ösvényeken pedig könnyedén eltölthetjük szabad délutáni  perceinket.

Itt várja Önt a Bajcsy 20 Panzió, amely egész évben nyitva áll kedves vendégei előtt. Szobáinkban minden megtalálható, amely a kényelmért és a komfortérzetért felelős. Jól felszerelt konyha, tűzhely, mikrohullámú hűtőszekrény, WC, zuhanyzó, fürdőkád és televízió az összes szoba tartozéka.

Az épülethez egy belső kert is tartozik, valamint egy zárt parkoló, széf és buszparkoló is. Ezen felül a kialakításkor a mozgássérültekre is gondoltunk, így ők is gond nélkül megszállhatnak nálunk. Tegyen egy próbát velünk és legyen a vendégünk!
Bajcsy 20 Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, fedett parkoló, buszparkoló, kert, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, széf

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, golf, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, emlékmű, állatkert, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com