Amulett Panzió

Amulett Panzió (1) Amulett Panzió (2) Amulett Panzió (3) Amulett Panzió (4) Amulett Panzió (5) Amulett Panzió (6) Amulett Panzió (7) Amulett Panzió (8) Amulett Panzió (9) Amulett Panzió (10)
Amulett Panzió adatai:
cím:
Amulett Panzió
4028   Debrecen
Nagy Pál u. 1.
telefon:
52/315-997, 30/338-2255
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás

Az Amulett Panzió Debrecen óvárosában a Nagyerdőn, az úgynevezett "Erdőalja" részen található, egy végtelenül csöndes, átmenő forgalomtól mentes kis utcácskában. Tőlünk néhány száz méterre van csupán, a városunk nevezetesebb rendezvényeit lebonyolító Főnix Csarnok, a Debreceni Sportuszoda, a Hódos Imre Sportcsarnok, s a  "Lovarda" is, mely a könnyűzenei  és színházi élet nívós eseményeinek rendszeresen otthont adó színtere. Ugyanitt található a Debreceni Egyetem Jogi  kara melyre közelségünk miatt rendszeresen érkeznek hozzánk az oda járó hallgatók.

A panzió "másik oldalán" szintén egy kellemes sétával érhető el az Aquincum, Mediterrán Élményfürdő, előtte a Csónakázó-tóval, a patinás Vigadó étteremmel, és a Leveles Csárdával. De ugyanitt található az Állatkert és a Vidámpark is, mint ahogyan a Jégpálya és a Stadionok is.

Az óváros hangulatos kis utcáin, egy tizenöt perces sétával elérhető a város központ, ahol szintén több nevezetesség is látható, mint például a debreceni Nagytemplom, a Református Kollégium, a Déri Múzeum, s a nemrégiben átadott Modem is.

A családias légkőrt idéző épületben egy, két, három és négyágyas szobák, valamint egy konyhai kisgépekkel teljesen felszerelt étkező konyha, és egy nagy társalgó várja a pihenni vágyó Vendégeket, ahol külön tévézési, olvasási, és internetezési lehetőség van.

Szobáink színes tévével, zuhanyozóval felszereltek. Az udvaron zárt parkoló,  és saját kis pihenő kert áll a vendégek rendelkezésére.

A környék ellátottsága minden szempontból maximálisan kielégítő, patikától szépségszalonig, éttermektől szórakozóhelyekig minden megtalálható. Amennyiben felkeltettük érdeklődésüket szeretettel várjuk, hogy meglátogassák kis panziónkat.

Amulett Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, konyha, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, színház, állatkert, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com