Nyaralóházak

Nyaralóházak (1) Nyaralóházak (2)
Nyaralóházak adatai:
cím:
Nyaralóházak
7555   Csokonyavisonta
Fürdőtelep
telefon:
30/3399-834, 82/475-177
fax:
82/475-177
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház
40 apartman
férőhely:
150 fő
(2-3 ágy/szoba
2-10 ágy/apartman)
ár / fő:
2000 - 3000 HUF

Leírás
Dél-Dunántúl tökéletes hely ahhoz, hogy az ember kikapcsolódjon és kifújja magát. Csendes, nyugodt vidék, ahol minden a turisták és a kirándulni, pihenni vágyók kedve szerint történik és alakul. Mind a fiatalok,  mind az idősek jól érezhetik itt magukat, hiszen a gyógy- és strandfürdő 8 hőfokkal rendelkező medencéi gyógy- és temperált vizű medencékkel várja a gyógyulni vágyókat.

Ezen a vidéken található a Nyaralóházak, ahol 40 apartman várja vendégeit. 150 férőhellyel rendelkezünk, szobáink minden létező kényelmi funkcióval el vannak látva, szolgáltatás terén pedig számtalan lehetőségek kínálunk vendégeinknek. Önellátó, félpanzió és teljes ellátásra egyaránt lehetőség van.

Látogassa meg honlapunkat, érdeklődjön áraink felől és jelentkezzen be hozzánk minél hamarabb! Töltse nálunk a nyarat és gazdagodjon számtalan új élménnyel!
Nyaralóházak paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, étterem, büfé, szauna, minigolf, kert, kutya/macska bevihető, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, lovaglás, horgászat, strand, gyógyfürdő, uszoda, szauna, benzinkút


Booking.com