Magyar Vendégház

Magyar Vendégház (1) Magyar Vendégház (2) Magyar Vendégház (3) Magyar Vendégház (4)
Magyar Vendégház adatai:
cím:
Magyar Vendégház
8074   Csókakő
Kossuth u. 42.
telefon:
22/422-121
fax:
22/422-121
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
üdülőház II., vendégház
Leírás
A közép-dunántúli régió évek óta vonzza a turistákat, hiszen ezen a környéken minden megtalálható, ami egy nagyvárosból hiányzik. Csend, friss levegő és a természet közelsége... ezek a dolgok tökéletes kikapcsolódást nyújtanak a szürke hétköznapok után és segítenek abban, hogy az ember kiengedje a fáradt gőzt.

A Magyar Vendégház Csókakőn található és egész évben szeretettel várja vendégeit. Kényelmes körülmények, otthonos környezet és vendégszerető személyzet jellemzi ezt a helyet. A szobák kényelmesek, a belső udvarban pedig főzési, bográcsozási és piknikezési lehetőség kínálkozik.

A környéken sok szép hely található, többek között Bodajk, amely a Galya-pataknak ad otthont, a téli időszakban pedig síelési lehetőséggel kecsegtet. A szintén közeli Fehérvárcsurgón horgászási és fürdési lehetőség adott, míg Csákváron az Eszterházy-kastély és a Bráoczházi-barlang várja az utazót. Ismerje meg ezt a csodálatos környéket!
Magyar Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com