Bogi Vendégház

Bogi Vendégház (1)
Bogi Vendégház adatai:
cím:
Bogi Vendégház
8074   Csókakő
Kossuth u. 64.
telefon:
22/422-033, 30/260-9251
fax:
22/422-033
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Képzeljen el a Balaton közelében egy olyan szálláshelyet, amihez 9000 m2 füves terület tartozik saját gyümölcsfákkal és egy kis horgásztóval! Képzelje el, ahogy el kiszabadul a város forgatagából és pihenéssel tölt el néhány napot anélkül, hogy a munkára gondolna! Ugye jól hangzik?

A Bogi Vendégház mindezt képes megteremteni minden vendégének, s vendégszerető szolgáltatásaival egész évben várja a megfáradt utazókat! Legnagyobb erősségünk tagadhatatlanul a birtokhoz tartozó kert, ahol bútorok, bográcshely, grillezési lehetőség vár mindenkit, aki megtisztelt bennünket.

A környéken számtalan érdekességet láthat az utazó. Akadnak itt templomok, múzeumok, egy csodálatos Bauxit múzeum, sőt, télen és nyáron is sielési lehetőség várja a vendégeket a Bodajk sípályán. Legyen Ön is a vendégünk és töltsön el néhány felejthetetlen napot ezen a fantasztikus helyen!
Bogi Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, ebédlő, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com