Csöde-Csoda Természetes Alkotóház

Csöde-Csoda Természetes Alkotóház (1) Csöde-Csoda Természetes Alkotóház (2) Csöde-Csoda Természetes Alkotóház (3) Csöde-Csoda Természetes Alkotóház (4)
Csöde-Csoda Természetes Alkotóház adatai:
cím:
Csöde-Csoda Természetes Alkotóház
8999   Csöde
Erdész út 4.
telefon:
92/371-459, 30/394-3219
fax:
06/92/371-459
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
ifjúsági szálló, falusi szálláshely, rekreációs alkotó-oktatóház

Leírás
A Csödei Alkotótábor egy erdő közepén helyezkedik el az Őrségben, egy mindössze 30 lelket számláló faluban, Csödén. Kevesen ismerik ezt a helyet, pedig aki a nyugalmat és a békés környéket keresi, annak ez a hely tökéletes célpont lehet. Ha Ön is érez magában alkotóvágyat, akkor ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget és látogasson el hozzánk!

Elsősorban iskolák, nyári és erdei táborok, osztálykirándulások, egyetemisták, főiskolások és baráti társaságok résztvevőit várjuk egy felejthetetlen utazásra a képzelőerő és az alkotás világába!

Lehetőséget biztosítunk a legkülönfélébb művészi tevékenységre. Fazekas foglalkozások, bőrből készült műtárgyak készítése, gyöngyfűzés és szövés, övszövés, karmantyúbaba készítése... ez csupán néhány példa az itteni lehetőségekből. Jöjjön el hozzánk bátran és használja ki képességeit, képzeletét!
Csöde-Csoda Természetes Alkotóház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: parkoló, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com