Aranyos-Patak Vendégház

Aranyos-Patak Vendégház (1)
Aranyos-Patak Vendégház adatai:
cím:
Aranyos-Patak Vendégház
8419   Csesznek
Vár út 33.
telefon:
88/436-086, 30/362-2538
fax:
88/436-086
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház

Leírás
Csesznek települést más néven a Bakony gyöngyszemeként is szokták emlegetni, amely névre tökéletesen rá is szolgált. Ez a Közép-Dunántúlon található hely számos természeti kinccsel és érdekes látnivalóval kecsegteti az erre járókat. Mindeki, aki ide elutazik és eltölt itt néhány kellemes napot, tökéletesen fel tud készülni a szürke hétköznapokra és a munkahelyi kihívásokra. Legyen hát Ön is a vendégünk és szálljon meg az Aranyos-Patak Vendégházban, amely télen-nyáron nyitva áll kedves vendégei előtt!

A szobákban konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó és fürdőkád található, de ugyanakkor televízióval is kedveskedünk szállóvendégeinknek. A szállás önellátó, rendelkezik zárt parkolóval a gépkocsik és motorok számára, s ugyanakkor spoteszköz-kölcsönzési lehetőséget is biztosít.

Az épülethez egy kertet is kialakítottunk, ahol főzni és sütni egyaránt lehet. Szedje össze a családját és szálljon meg nálunk!
Aranyos-Patak Vendégház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, múzeum, vár, emlékmű, posta


Booking.com