Molnár Vendégház

Molnár Vendégház (1) Molnár Vendégház (2) Molnár Vendégház (3)
Molnár Vendégház adatai:
cím:
Molnár Vendégház
3417   Cserépváralja
Alkotmány út 2.
telefon:
49/423-823, 20/475-5051
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Észak-Magyarország festői szépségű tájairól híres. A Molnár Vendégház pontosan ebben a régióban található, egészen pontosan Cserépváralján, ahol egész évben várjuk kedves vendégeinket szolgáltatásainkkal. Látogasson el hozzánk családja, barátai társaságában és élvezze egy kicsit a természet adta lehetőségeket, a friss levegőt és a csendet, amely erre a vidékre jellemző!

A szállás szobáiban minden kényelmi funkció megtalálható. Aki az otthon ízeket részesíti előnyben, annak rendelkezésére áll a jól felszerelt konyha, hűtőgép, tűzhely, mikrohullámú sütő. Aki a kényelmes ágyakat szereti, az bizonyára élvezni fogja az ergonómialiag tökéletesen felépített ágyainkat, foteleinket. Aki az otthoni tisztálkodás kényelmeit sem szeretné elfeledni, az élvezni fogja az igényesen kialakított fürdőszobát és WC-t.

A belső udvarban ezen felül egy főzőhely is várja az érdekődőket, ahol kerti partik megrendezésére és szalonnasütésekre, főzésekre van lehetőség. Ne maradjon otthon idén sem, töltse a telet és a nyarat ezen a csodálatos helyen!
Molnár Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com