Lénárt Vendégház

Lénárt Vendégház (1) Lénárt Vendégház (2)
Lénárt Vendégház adatai:
cím:
Lénárt Vendégház
3414   Bükkzsérc
Rákóczi út 215.
telefon:
49/423-507, 30/323-5853
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Az észak-magyarországi régió mindig is híres volt vendégszeretetéről és csodálatos természeti kincseiről Számtalan érdekességet és szépséget láthat az erre utazó, sőt, a hosszú, szürke hétköznapok után kipihenheti fáradalmait és feltöltődhet energiával. Legyen Ön is a vendégünk  és jöjjön el hozzánk az egész évben nyitva álló Lénárt Vendégházba, ahol minden az Ön kényelmét szolgálja!

A szobák mindegyike tartalmazza a szükséges kényelmi funkciókat. Konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, WC, zuhanyzó, televízió és fürdőkád várja a vendégeket. Ezen kívül a belső udvaron kialakítottunk egy tűzhelyet, ahol főzni és szalonnát sütni egyaránt lehet. Az épülethez egy parkoló is tartozik, ahol zárt, védett körülmények között tárolhatják vendégeink autóikat.

Mielőtt ellátogat hozzánk, feltétlenül nézze meg a környék eseménynaptárát, hiszen számtalan programlehetőség adott a régió látogatói számára!
Lénárt Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, étterem, büfé, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, kávéház, síelés, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com