Borostyán Panzió és Étterem

Borostyán Panzió és Étterem adatai:
cím:
Borostyán Panzió és Étterem
3557   Bükkszentkereszt
Kossuth u. 41.
telefon:
30/349-8453, 46/390-495
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió II.
Leírás
A Bükk mindig is vonzotta a turistákat, csodálatos hegyvidéke, csendes és tiszta környezete miatt. Az emberek, akik nagyvárosokban élnek, ezen a helyen feltöltődhetnek energiával és az autók zaja helyett a madarak csicsergését és a természet megnyugtató hangjait hallhatják. A Borostyán Panzió és Étterem tökéletes helyet biztosít mindazoknak, akik a pihenésnek ezt a formáját szeretnék választani.

A szállás mindegyik szobájában komfortos körülmények várják a vendégeket. Jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, gáztűzhely és mikrohullámú sütő gondoskodnak arról, hogy az otthoni ízek kedvelői tökéletesen érezhessék magukat itt. A belső udvarban egy udvari tűzhely és egy kert várja Önt és kedves családját, ideális helyszínt biztosítva egy kellemes kerti partihoz.

A környéken fellelhető szórakozási lehetőségeket felsorolni is nehéz. Természetjárás, vadászat, kirándulás, sportolási lehetőség, múzeumok és egyéb érdekes helyszínek meglátogatása... ez mind Önre és családjára vár. Éljen a lehetőséggel és legyen a vendégünk!
Borostyán Panzió és Étterem paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, hűtőszekrény, parkoló, buszparkoló, étterem, büfé, telefon, kert, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, csónakázás, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, múzeum, vár, emlékmű, állatkert, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com