Zagyva Lászlóné

Zagyva Lászlóné (1)
Zagyva Lászlóné adatai:
cím:
Zagyva Lászlóné
3335   Bükkszék
Dózsa Gy. út 8.
telefon:
36/361-262, 20/337-9314
nyitva:
május 1-augusztus 30.
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Ismerje meg Ön is Észak-Magyarország csodálatos vidékét és túrázzon ezen a fantasztikus tájon barátai, családja, munkatársai társaságában! Ezen a helyen számtalan érdekesség és nevezetesség várja Önt, így ha ki szeretne szakadni a szürke hétköznapokból és fel akar töltődni a nagyvárosi forgatagban töltött hosszú idő után, akkor ez a hely tökéletes célpont az Ön számára.

Itt várja Önt egész évben a Zagyva Lászlóné által üzemeltetett magánszálláshely, ahol minden az Ön kényelmét szolgálja. Szobáinkban teljes összkomfort található, úgy mint igényesen felszerelt konyha, hűtőszekrény,  mikrohullámú sütő, televízió, rádió és tiszta, praktikusan használható fürdőszoba.

A belső udvarban tűzhelyet alakítottunk ki, amely tökéletes helyszínt biztosít egy kellemes kerti partihoz. Szedje össze barátait, családját, ismerőseit és legyen a vendégünk ezen a gyönyörű helyen!
Zagyva Lászlóné paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szauna, vár, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com