Prokai Tivadarné

Prokai Tivadarné (1)
Prokai Tivadarné adatai:
cím:
Prokai Tivadarné
3335   Bükkszék
Ady Endre út 1.
telefon:
36/361-021, 20/496-7697
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Látogasson el Bükkszékre, ismerje meg a környék nevezetességeit és túrázzon egyet az észak-magyarországi hegységben, ahol számtalan természeti kincset találhat az, aki nyitott szemmel jár! A hosszú túra után jól esik egy kis pihenés, amelyhez a Prokai Tivadarné által üzemeltetett szállás tökéletes helyszínt biztosít.

A szobákban minden megtalálható, ami kényelmessé teszi az Ön és családja itt töltött idejét. Jól felszerelt konyha, hűtőszekrény, mikrohullámú sütő, fürdőszoba, WC, zuhanyzó és televízió. Az udvarban egy zárt parkoló és egy udvari tűzhely került kialakításra, ahol kellemes kerti partikat tud rendezni az ide látogató.

A környéken lovaglási, természetjárási, múzeumlátogatási lehetőségek adottak, de aki sportolni, horgászni, vadászni szeret, annak sem kell otthon maradnia. Várja Önt Észak-Magyarország és Prokai Tivadarmé!
Prokai Tivadarné paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com