Pozsik Jánosné

Pozsik Jánosné (1)
Pozsik Jánosné adatai:
cím:
Pozsik Jánosné
3335   Bükkszék
Béke út 4.
telefon:
36/361-187
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Pihenésre vágyik? Szeretne kiszakadni a szürke hétköznapok fogságából és a természet lágy ölén eltölteni néhány kellemes napot? Ha a válasz igen, akkor Önnek Észak-Magyarország, a Bükk és a környező régió tökéletes választás lehet! A Pozsik Jánosné által üzemeltetett magánszállás tárt karokkal várja Önt és családját az év minden egyes napján!

A szobák konyhával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, hűtőszekrénnyel, WC-vel, zuhanyzóval és TV-vel felszereltek, de akik reggelente szeretik a rádiót hallgatni, azoknak sem kell otthon maradniuk.

Az udvaron egy tűzhelyet alakítottunk ki a kényelmes sütögetés, főzőcskézés céljából, de az épülethez egy társalgó is tartozik, ahol meghitt beszélgetéseket és kellemes perceket tölthetnek el vendégeink családjuk és barátaik társaságában. Nálunk minden adott egy kellemes pihenésre, legyen hát a vendégünk Ön is!
Pozsik Jánosné paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com