Bódi Istvánné

Bódi Istvánné (1)
Bódi Istvánné adatai:
cím:
Bódi Istvánné
3335   Bükkszék
Kossuth u. 5.
telefon:
36/361556, 30/447-5263
nyitva:
május 1-szeptember 30.
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Vágyik Ön néha arra, hogy kiszakadjon a nagyvárosi forgatagból és mélyet szippantson a friss, hegyvidéki levegőből? Érezte már valaha, hogy legszívesebben elmenekülne a szmog és a zaj fogságából, hogy egy pár napra szabadnak érezhesse magát? Ha a válasz igen, akkor Önnek a Bükkszéken található Bódi Istvánné által üzemeltetett falusi szálláshely tökéletes helyszín a pihenésre!

Május 1-től egészen szeptember 30-ig várjuk Vendégeink jelentkezését néhány kellemes nap eltöltése céljából. A szobákban tűzhely, konyha, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó és fürdőkád található, de az otthonosabb környezet érdekében egy mosógépet és egy TV-t is beszereltünk.

A szállás szolgáltatásai között megtalálható a zárt parkoló, az udvari tűzhely és egy kényelmes társalgó. Macskát és kutyát egyaránt behozhatnak vendégeink, így a kedvenceknek sem kell otthon maradniuk. Várjuk Önt néhány kellemes nap eltöltése céljából ezen a csodálatos helyen!
Bódi Istvánné paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szauna, múzeum, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com