Apartman Danka

Apartman Danka (1) Apartman Danka (2) Apartman Danka (3)
Apartman Danka adatai:
cím:
Apartman Danka
9740   Bük-fürdő
Thermál Körút 1.
telefon:
94/558-385, 70/386-6900
fax:
94/558-386
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely
férőhely:
22
ár / fő:
2500 - 4000 HUF

Leírás
Járt már Ön valaha Bükfürdőn? Eltöltött már néhány kellemes percet ezen a csodálatos helyen, amely az Alpoktól nem messze helyezkedik el, s amely híres fürdőjéről és vendégszeretetéről? Ha a válasz igen, akkor bizonyára ezért szeretne visszajönni ide, de ha a válasz nem, akkor feltétlenül el kell jönnie erre a csodálatos helyre!

Tárt karokkal várjuk Önt és kedves családját barátaival, munkatársaival együtt az Apartman Danka szálláshelyen, ahol többek között gyermekkedvezényekkel próbáljuk a gyermekes családokat segíteni. 4 év alatt térítésmentesen, míg 4-14 éves kor között 50%-os engedményt biztosítunk.

A szálláson található szobák mindegyike összkomfortos, kényelmes és praktikusan van berendezve. Ezen kívül sporteszköz-kölcsönzési lehetőséget és szabadtéri szalonnasütő helyet is biztosítunk a még színesebb programok érdekében. Ne késlekedjen, legyen a vendégünk!
Apartman Danka paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, mosógép, ebédlő, zárt parkoló, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, golf, tenisz, lovaglás, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com