Grand Hostel

Grand Hostel (1) Grand Hostel (2)
Grand Hostel adatai:
cím:
Grand Hostel
1021   Budapest
Hűvösvölgyi út 69.
telefon:
1/274-1111
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
ifjúsági szálló A, Hostel

Leírás
Jöjjön el hozzánk Budapestre és töltsön el néhány kellemes, pihenéssel teli napot a Grand Hostel szállodában! Maga a szállás a Hűvösvölgy csodálatos vidékén található, ahol friss levegő és teljese csend várja kedves vendégeinket. Ha szereti a természet közelségét, de ugyanakkor szeretne egy nyüzsgő nagyvárosban pihenni, akkor ezt a helyet Önnek találták ki!

Akár nagyobb csoporttal, akár baráti társasággal, akár családdal érkezik hozzánk, itt minden körülmények  között megtalálhatja számítását. Szobáink 2, 3, 4 és 6 ágyat foglalnak magukban. Minden szoba jól felszerelt, kényelmes és minden komfortelemet tartalmaz. Ugyanakkor egy kávézó és egy hangulatos kert is kialakításra került itt, ami lehetővé teszi kerti partik és sütések, főzések lebonyolítását.

Áraink természetesen minden extra szolgáltatást tartalmaznak és abszolút barátiak. Ismerje meg a főváros szépségeit, pihenjen a természet lágy ölén és gazdagodjon szebbnél-szebb élményekkel a Grand Hostel segítségével! Várjuk Önt és családját szeretettel!
Grand Hostel paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, hűtőszekrény, mosógép, parkoló, buszparkoló, bár, sporteszköz-kölcsönzés, kert, kutya/macska bevihető, széf, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, múzeum, színház, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com