Bandi Rooms

Bandi Rooms (1) Bandi Rooms (2)
Bandi Rooms adatai:
cím:
Bandi Rooms
1073   Budapest
Erzsébet krt 28.
telefon:
1/331-0178, 20/922-1018
fax:
1/331-0178
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel, panzió, magánszálláshely
Leírás
Ha Budapesten jár és szeretne a belváros szívében megszállni, akkor válassza a Bandi Rooms szálláshelyet, amely az Operaházhoz közel található, szobáiból pedig kilátás nyílik a méltán híres Hősök terére! Innen csupán egy ugrás a Városliget, az Állatkert és a Vidámpark, ahol a család minden tagjának tökéletes szórakozásban lehet része.

Minden szobánkban található konyha, fürdőszoba, WC, zuhanyzó és tévé. A szállás ezzel együtt rendelkezik egy tágas ebédlővel, teniszpályával és kempingrésszel is, ahol a család kényelmesen eltöltheti szabadidejét. Természetesen minden szobát naponta takarítunk, így is segítve a tiszta, élhető környezet megteremtését.

A közelben található a Városliget, a Parlament, a Váci utca (bevásárló utca), a Bazilika és a Színház, de csupán néhány perc séta a Margit sziget és a belváros is, ahol mindenki megismerheti ezt a nyüzgő, örökké mozgalmas várost. Szakadjon ki a vidék egyhangúságából és ismerje meg a fővárost, ahol egyetlen percig sem unatkozik az ember!


Bandi Rooms paraméterei:

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, teniszpálya, kemping

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, tenisz, síelés, horgászat, hajózás, vitorlázás, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, vidámpark, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com