Mini Panzió

Mini Panzió (1)
Mini Panzió adatai:
cím:
Mini Panzió
2040   Budaörs
Széles u. 70.
telefon:
23/414-866, 20/456-24-88, 20/968-6198
fax:
23/414-865
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió I.
szobák:
8
férőhely:
20 fő
2-3 ágy/szoba(R)
ár / fő:
5000 - 10000 HUF

Leírás
Legyen a vendégünk a Budaörsi Mini Panzióban és ismerje meg a fővárost valamint a környező régiót! Ezen a vidéken számtalan szórakozási lehetőség adott, hiszen Budapest közelségének köszönhetően mindenki találhat erre látnivalót, érdekességet nemtől és kortól függetlenül! Gondoljunk csak a csodálatos Budai hegységre, a Pilisre és a Közép-Dunavidék szemet gyönyörködtető látnivalóira!

A szállás szobái minden extra felszerelést tartalmaznak, ami teljessé teheti az Ön itt töltött szabadidejét. Konyha, tűzhely, mikrohullámú sütő, minibár, WC, zuhanyzó, fürdőkád és TV található a szobák mindegyikében. A szálláshoz reggeli is jár, valamint az épületben található mosógépet is bárki igénybe veheti. Ezen kívül zárt parkolóval, telefonnal és udvari tűzhellyel kedveskedünk a hozzánk betévedő utazóknak.

Legyen Ön is a vendégünk és hozza elé családját, barátait erre a fantasztikus helyre!
Mini Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, mosógép, parkoló, zárt parkoló, telefon

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, természetjárás, erdő/park, színház, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com