Somogy Kertje Üdülőfalu**** és Étterem

Nagyház nyáron, virágokkal Kisház Játszótér a Nagyház mellett Kinti medence nyáron Alap kétágyas szoba - minta Kisház lobbija előadáshoz előkészítve Étterem esküvőre berendezve Vidám percek a melegvizes jakuzziban Kétágyas szoba - példa Tornác Nagyház
Somogy Kertje Üdülőfalu**** és Étterem adatai:
cím:
Somogy Kertje Üdülőfalu**** és Étterem
7281   Bonnya
Kossuth Lajos u. 90-92.
telefon:
84/376-165
fax:
84/375-593
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
hotel, panzió, üdülőház, falusi üdülőház, hotel ****, falusi szálláshely, egyéb
férőhely:
23 szoba (1 ágy)
2 apartman (4 ágy)
tájékoztató árak:
10300-18000 HUF / szoba reggelivel
IFA: 200 HUF / fő / éjszaka

Leírás

JElenleg érvényes ajánlataink
Szállodai prospektus

Somogy Kertje Üdülőfalu**** és Étterem - Bonnya
Itt végre megpihenhet...

Dimbes-dombos vidéken, madárfütty kíséri Önt ide Somogyország szívébe. Érkezzen autóval, vonattal, busszal vagy éppen kerékpárral, a táj szépsége és a föld kisugárzása magával ragadja. Itt olyasvalamit talál, amire a mindennapok forgatagában olyannyira vágyik – a vidéki élet egyszerű, tiszta harmóniáját! Bonnyán, ebben a csodás környezetben meghúzódó apró zsákfaluban várja Önt a Somogy Kertje Üdülőfalu****. Komfortos házak, színvonalas étterem, barátságos, vendégszerető személyzet  – üdvözöljük Koppány vezér földjén!


Az Üdülőfalu****  házai

Bonnya területén elszórva, a faluba szervesen beépülve 5 db komfortos, felújított parasztház nyújt Önöknek szállást. A házak egymástól és a központi épülettől – ahol az étterem és a recepció is működik – csupán néhány percnyi sétára találhatók.

A „Nagyház” tornácos kúriaépület, hangulatos boltíves borozóval, könyvtárszobával, masszázshelyiséggel, biliárd- és csocsólehetőséggel. A házban komfortos kétágyas szobák - apartmanok találhatók,  többségük pótágyazható. 

A „Kisház” tágas nappaliját kandalló, konyháját búbos kemence varázsolja egyedivé, két külön háló- és fürdőszobával. Az épület kisebb tréningek, rendezvények megtartására is alkalmas.

A Lencsésház, Panniház, Pusztai ház valamint a Főépület pótágyazható szobáival összesen több mint hetven főt is el tudunk szállásolni. Minden szobában található WC/fürdőszoba, széf, minibár és műholdas televízió. A házak udvarán lehetőség van parkolásra. WiFi internetkapcsolat az Étterem épületében van.

 

Éttermünk

Azt mondják, egy pompás vacsorához legalább annyira hozzátartozik a hely szelleme, mint az étel és az ital minősége. Krúdy gasztronómiai öröksége étlapunkon is megmutatkozik a sváb specialitások mellett. Az év nagy részében teraszunkon és kertünkben felejthetetlen hangulatú bográcsozást, illetve grillpartikat szervezünk. Nyáron hűsítő koktélokkal, hűvösebb időben ízletes forralt borral és házi pálinkával várjuk Önöket.

 

Esküvők, rendezvények, konferenciák

Éttermünk nagyobb létszámú rendezvények lebonyolítására is kiváló helyszín, legyen szó esküvőről, családi vagy céges rendezvényekről. Klimatizált és technikával felszerelt konferenciatermünk tréningek, továbbképzések megtartására alkalmas.

 

Programok

Üdülőfalunk  festői környezete számos szabadtéri programlehetőséget kínál. A környéket gyalog, nordic walking túra keretében vagy kerékpáron is fel lehet fedezni. A különböző ügyességi játékok, kispályás foci- és strandröplabda, alkalmanként kiépíthető kalandpálya, GPS-es kincskeresés, quad túra, horgászat, vadles – esetleg vadászattal egybekötve – családi-baráti összejövetelek és céges tréningek kellemes kiegészítői lehetnek.

A fitnesz elkötelezettjeinek büszkén ajánljuk legmodernebb TechnoGym gépeinkkel felszerelt termünket, ahol rossz idő esetén is sok kalóriát lehet égetni. A testi-lelki megújulást szolgálja medencénk és melegvizes szabadtéri pezsgőfürdőnk. Fény- és aromaterápiás finn szaunánkban Ön is kipróbálhatja felejthetetlen szaunaszeánszainkat.



Somogy Kertje Üdülőfalu**** és Étterem paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, egyedi tervezésú-stílusú szobák

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, tűzhely, ebédlő, parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, szauna, szolárium, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, széf, társalgó, &úszómedence, grillezési lehetőség, kenyérsütés kemencében, asztali tenisz, grillező, napozó ágy, kerti bútorok, asztalitenisz, kerti terasz, kerti bútor, játszóhely, kerékpár kölcsönzés, különterem, játék, biliárd, játszószoba, medence, Kondicionáló terem, Jakuzzi, bankártya elfogadás, internet

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, gyógyfürdő, uszoda, szolárium, szauna, múzeum, emlékmű, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, borkóstolás, állatok, gyógyszertár, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: HVG Klub, Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya), Kamara

Booking.com