Tekerjes Fogadó

Tekerjes Fogadó (1) Tekerjes Fogadó (2) Tekerjes Fogadó (3)
Tekerjes Fogadó adatai:
cím:
Tekerjes Fogadó
3885   Boldogkőváralja
Kossuth u. 41.
telefon:
30/317-9821
fax:
46/387-701
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
turistaszálló
Leírás
A Tekerjes Fogadó egész évben várja kedves vendégeit festői környezetben, a Zemplén-hegység lábánál, egészen pontosan a Hernád-folyó völgyének peremén. Itt található Boldogkőváralja, amely valóban rászolgált nevére, hiszen csak úgy emlegetik, hogy a "boldog falu". A turisták által közkedvelt településen minden azért épült, hogy Ön és családja jól érezhesse magát itt. Hatalmas erdőségek, bővizű források, középkori történelmi emlékek és csodálatos erdőségek... ez vár Önre, ha ellátogat hozzánk.

A szállás 8 szobával rendelkezik és összesen 52 fő elszállásolására képes. A szobák között akad 2-3 és 8-10 ágyas is, így nagyobb családok és baráti társaságok részére is ideális. Természetesen minden szoba komfortosan van berendezve. Igényes konyha, kényelmes ágyak, tiszta WC, fürdőszoba áll vendégeink rendelkezésére.

Az udvaron füves sportpálya, zárt parkoló, főzőhely, gyümölcsfák és kempingezési lehetőség is adottak, így nyáron külön öröm erre a vidékre ellátogatni. Akik szeretik a sportot, azoknak teniszpálya és biliárdasztal is rendelkezésükre áll. Ne keresgéljen tovább, legyen a vendégünk!
Tekerjes Fogadó paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió, telefon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, reggeli, félpanzió, teljes ellátás, zárt parkoló, fedett parkoló, étterem, büfé, TV, szauna, kert, udvari tűzhely, kemping, kutya/macska bevihető, mozgássérült-barát

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, buszparkoló, tenisz, síelés, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Nemzeti Üdülési Szolgálat

Booking.com