Bodóvár Panzió -Étterem

Bodóvár Panzió -Étterem (1) Bodóvár Panzió -Étterem (2) Bodóvár Panzió -Étterem (3) Bodóvár Panzió -Étterem (4) Bodóvár Panzió -Étterem (5) Bodóvár Panzió -Étterem (6) Bodóvár Panzió -Étterem (7)
Bodóvár Panzió -Étterem adatai:
cím:
Bodóvár Panzió -Étterem
3885   Boldogkőváralja
Kossuth u. 61.
telefon:
46/306-065
fax:
46/306-065
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
kastélyszálló
Leírás
A Bodóvár Panzió-Étterem Boldogkőváralja csodaszép településén található Észak-Magyarországon és egész évben sok szeretettel várja kedves vendégeit néhány kellemes nap erejéig. Legyen a vendégünk Ön is és hozza el családját, hiszen velünk garantáltan jól fogja érezni majd magát!

A környék számtalan érdekességet és látványosságot rejt. A hegyek és az erdők szépsége elvarázsolja az embert, különösen azokat, akik az Alföldön vagy egy szmoggal teli nagyvárosban élnek. Ha ide eljut, garantált kikapcsolódás várja majd, nem is beszélve arról, hogy tüdejét és agyát kellőképpen kiszellőztetheti.

A szállás szobái minden extrát tartalmaznak, amire csak szüksége lehet az embernek. Kényelmes ágyak és komfortos hálószobák, jól felszerelt konyha, WC, zuhanyzó. A belső udvarban egy parkoló került kialakításra valamint egy főzőhely, ahol bárki kedvére kerti partikat szervezhet. Ne legyen rest, jöjjön el hozzánk és legyen a vendégünk!
Bodóvár Panzió -Étterem paraméterei:

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: reggeli, félpanzió, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, kert, udvari tűzhely, kemping

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, síelés, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com