Villa-Bridge Panzió

Villa-Bridge Panzió (1) Villa-Bridge Panzió (2) Villa-Bridge Panzió (3)
Villa-Bridge Panzió adatai:
cím:
Villa-Bridge Panzió
3412   Bogács
Hóvirág út 2-4.
telefon:
49/534-004
fax:
49/534-005
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás

2009 -es árak

Bizonyára Ön is érezte már, hogy elege van a szürke hétköznapokból és kikapcsolódásra vágyik. Ha pihenésre van szüksége és szeretné, ha a családjával tölthetne egy kellemes hétvégét, akkor látogasson el a Villa Bridge Panzió otthonos világába, ahol egy kellemes nyaralásban lehet része!

Szobáink összkomfortos paraméterekkel rendelkeznek; TV, mikrohullámú sütő, túzhely, zuhanyzó, fürdőkád és telefon gondoskodik a felejthetetlen percekről.

Szolgáltatásaink között ezen felül szerepel egy fedett parkoló, egy buszparkoló, szauna és sporteszköz-kölcsönzési lehetőség, de akár egy kellemes főzésben is része lehet az udvari tűzhelynek köszönhetően. Legyen Ön is a vendégünk, látogasson el hozzánk!

Villa-Bridge Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: önellátó, fedett parkoló, buszparkoló, bár, TV, telefon, szauna, sporteszköz-kölcsönzés, kert, udvari tűzhely, széf, társalgó, medence

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com