Nagy Gáborné

Nagy Gáborné (1)
Nagy Gáborné adatai:
cím:
Nagy Gáborné
3412   Bogács
Széchenyi út 5.
telefon:
49/334-528
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
A Nagy Gáborné által üzemeltetett szálláshely egy falusi jellegű ház, amely azonban minden kényelemmel el van látva annak érdekében, hogy az ide látogató családok, nyaralni vágyó fiatalok és öregeket egyaránt jól és felejthetetlenül érezzék magukat ebben a régióban.

A környék olyan szórakozási lehetőségeket kínál, mint például a lovaglás, a vadászat, a horgászat és a csónakázás. De ezen felül természetjárásra is lehetőség van, melynek keretében megismerhető a régió minden nevezetessége, kezdve a múzemokkal, egészen a kastélyokig és a várakig.

Ne elégedjen meg otthona kényelmével, látogasson el ebbe a csodálatos természeti régióba és foglalja le szállását Nagy Gáborné falusi szálláshelyén még ma! Egész évben nyitva vagyunk, ne habozzon!
Nagy Gáborné paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com