Karádi Ház

Karádi Ház (1) Karádi Ház (2)
Karádi Ház adatai:
cím:
Karádi Ház
3412   Bogács
Andornak u. 13.
telefon:
49/334-414, 30/329-4010, 30/355-8266
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Ha Bogács csodálatos vidékén jár, pihenni készül és szereti a kényelmes, vendégszerető falusi szálláshelyeket, akkor látogasson el a Karádi Házba, ahol szeretettel várjuk Önt és kedves családját!

Bogács önmagában is vonzó turisztikai célpont, melyet csak egy jó szálláshellyel tud megkoronázni az ember. A környéken lovaglási, horgászati és vadászati lehetőségeket is talál, de akár természetjárásra is indulhat, ha épp ahhoz van kedve.

Szállodánk extra szolgáltatásai közé tartozik a mozi, a szolárium, az uszoda, a fodrász, a benzinkút valamint a kozmetikai és egészségügyi ellátás. Ne habozzon, látogasson meg minket és garantáltan jól fogja érezni magát! Várja Önt a Karádi Ház!
Karádi Ház paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, mosógép, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, uszoda, vízpart, szolárium, szauna, mozi, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com