Jankó Lászlóné

Jankó Lászlóné adatai:
cím:
Jankó Lászlóné
3412   Bogács
Jegenyesor 22.
telefon:
49/334-124, 20/335-4609
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Jankó Lászlóné falusi szálláshelye Bogács szívében található, közel a termálfürdőhöz és megfelelő közlekedési infrastruktúra közelében. Szállásunk önellátó, rendelkezik egy zárt és őrzött parkolóval, szobáinkat pedig egytől-egyig TV-vel, zuhanyzóval, WC-vel, mikrosütővel és modern konyhával szereltük fel.

A környék szolgáltatásai között megtalálható a természetjárási, a lovaglási, vadászati, horgászati és strandolási lehetőség, de ezen felül egy kellemes borozásban is részünk lehet, ha meglátogatjuk a híres borozósort.

Érdemes nyáron eljönni hozzánk, hiszen ilyenkor tartják a "Bogácsi Nyár" rendezvényt, ahol kicsit és nagyok, fiatalok és örgeket egyaránt jól érezhetik magukat. Legyen Ön is a vendégünk!
Jankó Lászlóné paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: önellátó, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, gyógyfürdő, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, vár, emlékmű, mozi, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com