Polski Dom

Polski Dom (1) Polski Dom (2)
Polski Dom adatai:
cím:
Polski Dom
3763   Bódvaszilas
Dózsa Gy. u. 47.
telefon:
48/454-238, 20/553-1840
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
magánszálláshely

Leírás
Ugye Ön is szeretne néha elszakadni a szürke hétköznapok fogságából és eltölteni néhány kellemes napot egy olyan helyen, ahol nem kell gondolnia a munkára és a kötelezettségeire? A válasz természetesen igen, hiszen mindenkinek szüksége van olykor egy kis pihenésre. Ha Ön is így gondolja, látogasson el a a Poski Dom panzióba, amely Bódvaszilason található!

Az Ön és barátai rendelkezésére áll egy 6 személyes, falusi stílusú ház, ahol 2 szobával és egy hangulatos verandával várjuk vendégeinket. Természetesen melegvíz és fürdőszoba is található itt, a nagyobb kényelem érdekében.

A belső területen egy nagyobb udvart talál, ahol gépkocsiját biztonságosan tárolhatja, a hátsó, füves területen pedig sátorozási, bográcsozási és grillezési lehetőségek adottak.

Pihenjen nálunk és fújja ki magát ezen a gyönyörű vidéken!
Polski Dom paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, konyha, tűzhely, hűtőszekrény, parkoló, zárt parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, cukrászda, buszparkoló, lovaglás, horgászat, természetjárás, erdő/park, vízpart, szolárium, kastély, vár, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com