Ács Kúria

Ács Kúria (1) Ács Kúria (2) Ács Kúria (3)
Ács Kúria adatai:
cím:
Ács Kúria
3243   Bodony
Dózsa György u. 10.
telefon:
36/374-051, 20/452-0835
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely
Leírás
Ugye Ön is szereti Magyarország csodálatos hegyvidékeit? A Mátra és környéke az egyik legszebb hely kis hazánkban, ahol minden természetet és nyugalmat kedvelő utazó nyugodtan eltölthet néhány kellemes napot, nem gondolva a hétköznapok állandó problémáira.

Bodonyban - a Mátra egyik leghangulatosabb településén -, találhható az Ács Kúria, amely egész évben várja vendégeit szobáival, ételeivel és szolgáltatásaival. Ez a felújított, tornácos parasztház 2 kétágyas szobát rejt magában, amelyek pótágyazhatók és igény szerint még kényelmesebbé tehetők. A szobákból kilátás nyílik a Kékesre, amely köztudottan Magyarország legmagasabb hegye.

Az épülethez egy kerthelyiség is tartozik, ahol főzni, bográcsozni és napozni egyaránt lehet. Természetesen autóját sem kell féltenie, hiszen a zárt parkolóban biztonságosan elhelyezheti járművét. Ne keresgéljen tovább, legyen a mi vendégünk az idén!
Ács Kúria paraméterei:

Szoba paraméterei: konyha, tűzhely, hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, rádió

Szállás szolgáltatásai: önellátó, félpanzió, parkoló, kert, udvari tűzhely

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, parkoló, síelés, lovaglás, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, vár, posta, benzinkút, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com