Viktória Vendégház

Viktória Vendégház (1) Viktória Vendégház (2) Viktória Vendégház (3) Viktória Vendégház (4) Viktória Vendégház (5) Viktória Vendégház (6) Viktória Vendégház (7) Viktória Vendégház (8)
Viktória Vendégház adatai:
cím:
Viktória Vendégház
3346   Bélapátfalva
Vasút út 1.
telefon:
36/354-165, 30/233-6778
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
falusi szálláshely, vendégház
Leírás
Bélapátfalán található a Viktória Vendégház, amely az 1905-ös évben épült. Ez a szállás egy igazi parasztház, tornáccal és a múlt hangulatát idézve. Noha az épület maga nagyon régen épült, mégis minden kényelmi funkció megtalálható benne. Aki szereti a régi stílust, annak ez a hely tökéletes arra, hogy kipihenje fáradalmait.

A szobák és a helyiségek teljesen felújított állapotban vannak, TV és zuhanyzó természetesen minden szobában található. A belső udvaron egy csodaszép pihenőkert található, ahol bográcsozási és szalonnasütési lehetőség van, de a gyerekeknek is kedvezünk, hiszen egy nagy homokozót és kerékpárokat is rendelkezésre bocsájtunk.

Kisebb családoknak, baráti társaságoknak ideális pihenőhelyet kínálunk. Éljen a lehetőséggel!
Viktória Vendégház paraméterei:

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, zárt parkoló, fedett parkoló, TV, kert, udvari tűzhely, kutya/macska bevihető

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, vízpart, szolárium, szauna, múzeum, kastély, emlékmű, vidámpark, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás


Booking.com