Belkő Panzió

Belkő Panzió (1) Belkő Panzió (2) Belkő Panzió (3)
Belkő Panzió adatai:
cím:
Belkő Panzió
3346   Bélapátfalva
IV. Béla út 1.
telefon:
36/554-111, 30/9557-195
fax:
36/354-175
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
panzió III.

Leírás
Ismeri Ön Bélapátfalva települést? Ez a gyönyörű hely Egertől mindössze 20 kilométerre található, egészen pontosan a Bélkő-hegy lábánál. A falut gyönyörű erdő és vegetáció veszi körül, s aki ide ellátogat, az kellemes madárcsicsergésre és friss levegőre ébredhet. Ugye jól hangzik?

Jöjjön el ide és legyen a vendégünk a Belkő Panzióban, amely a település központjától mindössze 500 méterre helyezkedik el. 13 szobával várjuk vendégeinket, összesen 28 fő erejéig. Gondoltunk a mozgáskorlátozottakra is, hiszen a földszinten egy, az ő számukra kialakított részleg épült.

Ha aktívan szeretné tölteni pihenését, akkor sem kell máshová mennie, hiszen a környéken számtalan sportolási program kínálkozik. Fitness-terem, tenisz, futball és tekézés várja az érdeklődőket, de lovaglásra, horgászatra és sétakocsikázásra is van lehetőség.
Belkő Panzió paraméterei:

Szoba paraméterei: minibár, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV

Szállás szolgáltatásai: reggeli, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, parkoló, buszparkoló, bár, TV, rádió, telefon, kert, udvari tűzhely, mozgássérült-barát, társalgó

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, tenisz, síelés, lovaglás, vadászat, horgászat, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, strand, vízpart, szolárium, szolgáltatások gyerekeknek, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás


Booking.com