Hotel Marina All inclusive

Marina strand Hotel Marina recepció Marina strand Lido apartman superior szoba standard szoba
Hotel Marina All inclusive adatai:
cím:
Hotel Marina All inclusive
8230   Balatonfüred
Széchenyi út 26.
telefon:
87 / 889 531, 87 / 889 536, 87 / 889 500
fax:
87 / 889 535
nyitva:
ápr. 25. - szept. 21.
szállás típusa:
hotel, hotel ***
férőhely:
349 szoba
tájékoztató árak:
13900-22900 HUF / fő teljes ellátással
IFA: 450 HUF / fő / éjszaka

Leírás
A Hotel Marina egy népszerű szálloda a Balaton partján, ahol április 25-től egészen szeptember 21-ig nyitva állunk vendégeink előtt. A tó mindössze 1 perc sétára található innen, az éjszakai élet pedig szinte forr ebben a régióban. A tó közelségének ellenére egy nagy stranddal rendelkezünk, a szálloda ablakai pedig a Balatonra és a Tihanyi Apátságra néznek.

Minden szobánk tartalmazza a legszükségesebb kényelmi funkciókat. WC, zuhanyzó, fürdőkád, minibár, TV, telefon áll vendégeink rendelkezésére, de az épületben ezen kívül szauna, masszázszalon, minigolf és uszoda is kiépítésre került. Az épület teljes egészében mozgássérült-barát.

Aki szereti az aktív pihenést, annak is el kell hozzánk jönnie. Asztalitenisz, kosárlabdapálya, teniszpálya, biliárd, játszószoba, tekepálya várja a sportolni és pihenni vágyókat. Minek  is keresgélne tovább, amikor a Hotel Marina mindent meg tud adni, amire csak vendégeinknek szüksége lehet? Legyen a vendégünk és tegye felejthetetlenné nyaralását!
Hotel Marina All inclusive paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar, angol, német

Szoba paraméterei: hűtőszekrény, WC, zuhanyzó / fürdőkád, TV, telefon

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, reggeli, teljes ellátás, parkoló, zárt parkoló, buszparkoló, étterem, bár, TV, telefon, szauna, minigolf, sporteszköz-kölcsönzés, kert, szolgáltatások gyerekeknek, mozgássérült-barát, széf, asztali tenisz, napozó ágy, taxi rendelés, kerti bútorok, asztalitenisz, kerti terasz, játszóhely, különterem, uszoda, biliárd, játszószoba, tekepálya, medence, kosárlabdapálya, játszótér, bankártya elfogadás, internet

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, cukrászda, gyorsétterem, kávéház, parkoló, buszparkoló, tenisz, lovaglás, vadászat, horgászat, hajózás, vitorlázás, csónakázás, sporteszköz-kölcsönzés, természetjárás, erdő/park, strand, uszoda, vízpart, szauna, múzeum, kastély, vár, emlékmű, színház, mozi, állatkert, szolgáltatások gyerekeknek, posta, pénzváltás, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás, egészségügyi szolgáltatás

Tagságok: Magyar Szállodaszövetség, Széchenyi Pihenő Kártya (SZÉP Kártya), Hungary Card elfogadóhely

Booking.com