Panoráma Üdülő

Csoportkedvezmény! Nagyobb csopoportoknál kérhető félpanziós vagy teljes ellátás!
Panoráma Üdülő adatai:
cím:
Panoráma Üdülő
3759   Aggtelek
Gömöri u. 40.
telefon:
30/858-3744, 20/331-4199
fax:
46/307-148
nyitva:
egész évben
szállás típusa:
ifjúsági szálló C, üdülőház, ifjúsági szálló
férőhely:
12 szoba (48 ágy)
tájékoztató árak:
2000-2500 HUF / fő ellátás nélkül
IFA: 250 HUF / fő / éjszaka

Leírás
Aggtelek az egyik leggyönyörűbb hely Magyarországon. Az északi régióban található, nem messze Miskolctól, így a természetjárási lehetőségek mellett a városba is tehetünk kirándulást és megismerhetjük a főbb nevezetességeket. Ezen a gyönyörű vidéken várja Önt és családját a Panoráma Üdülő, ahol egész évben nyitva vagyunk az érdeklődők előtt.

A szállás szolgáltatásai között megtalálható a félpanzió, a teljes ellátás és a mára szerencsére természetessé vált mozgássérült-barát kialakítás. A szobákban természetesen minden olyan kényelmi funkció megtalálható, ami még szebbé teheti az Ön, családja és barátai időtöltését.

Ismerje meg ezt a csodálatos környéket, mássza meg a hegyeket és horgásszon, vadásszon kedvére, ha épp ahhoz támad kedve!
Panoráma Üdülő paraméterei:

Beszélt nyelvek: magyar

Szoba paraméterei: TV, külön terem, játszótér

Szállás szolgáltatásai: WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, félpanzió, teljes ellátás, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, ebédlő, zárt parkoló, buszparkoló, TV, rádió, udvari tűzhely, mozgássérült-barát, társalgó, kerti bútor

Környék szolgáltatásai: élelmiszerbolt, étterem, gyorsétterem, lovaglás, vadászat, horgászat, természetjárás, erdő/park, posta, benzinkút, fodrász, kozmetikai szolgáltatás

Tagságok: Magyar Ifjúsági Szállások Szövetsége, Kamara

Booking.com